• Nema rezultata za traženu pretragu

Brokerski poslovi

Brokerski poslovi

Privredna banka Zagreb jedna je od osnivača i članova Zagrebačke burze. Brokerski poslovi Privredne banke Zagreb, kao jedna od vodećih brokerskih kuća, nudi svojim klijentima usluge posredovanja pri kupnji i prodaji financijskih instrumenata te informacije o stanju i cijenama na navedenoj burzi. Isto tako, našim klijentima omogućujemo trgovanje financijskim instrumentima na stranim tržištima i tržištima regije sukladno važećim propisima u RH.
Privredna banka Zagreb je ujedno članica Središnjeg klirinškog depozitarnog društva te za svoje klijente obavljamo sve poslove vezane uz prijeboj i namiru, tj. prijenos vlasništva i sredstava nakon kupnje ili prodaje Vaših financijskih instrumenata. Uz navedeno, za klijente koji nemaju otvoren račun u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu, prilikom prve kupnje bez naknade otvaramo račun za vođenje financijskih instrumenata.

Zagrebačka burza otvorena je za trgovanje svakog radnog dana između 9:00 i 16:00 sati. Tijekom tog vremena stojimo Vam na raspolaganju za brzu realizaciju Vašeg naloga za transakciju s financijskim instrumentima, kao i za davanje točnih informacija o stanju na tržištu, ponudi i potražnji te cijenama financijskih instrumenata.

Nudimo Vam dva načina trgovanja na Zagrebačkoj burzi: redovna usluga (telefonom) i PBZ Investor (internet trgovanje). Uslugu trgovanja putem interneta - PBZ Investor - možete ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Privredne banke Zagreb, a za sve dodatne informacije slobodno se obratite na pbz365@pbz.hr ili na besplatni telefon 0800 365 365.

Ako želite ugovoriti redovnu brokersku uslugu to također možete učiniti u bilo kojoj poslovnici Privredne banke Zagreb.

Prije davanja naloga za kupnju financijskih instrumenata potrebno je uplatiti sredstva na poseban žiroračun namijenjen za držanje novčanih sredstava klijenata u svrhu trgovanja na burzama. Napominjemo da se na uplate sredstava preko mreže poslovnica PBZ ili putem PBZ365 servisa ne naplaćuje provizija.

Broj Žiroračuna

Model

Poziv na broj

HR4523400091300000015   

67

OIB-2

 

Kontakt

Adresa: Radnička cesta 50, Zagreb

Tel: 01/ 48 91 331
Faks: 01/ 63 60 771
E-mail: brokeri@pbz.hr

Radno vrijeme za rad s klijentima: 9:00 - 16:30

Kontakti

informacije o uslugama