• Nema rezultata za traženu pretragu

Promjene u radnom vremenu poslovnica

Izmijenjeno radno vrijeme poslovnica

  • Obavještavamo vas da Poslovnica 420 Gospić, Trg Alojzija Stepinca 1, Gospić, zbog obustave isporuke električne energije u subotu 23.10.2021. godine neće raditi s klijentima, dok bankomat i DNT u sklopu poslovnice neće biti u funkciji u razdoblju od 7,00 do 11,00 sati.

 

  • Obavještavamo Vas da će poslovnica Srdoči od ponedjeljka 15.11.2021. godine poslovati na novouređenoj lokaciji, M. Krleže 3a, Rijeka.Radno vrijeme poslovnice će kao i do sada biti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8,00 do 15,00 sati, utorkom i četvrtkom od 12,00 do 19,00 sati, subotom ne radi.

 

Radna vremena poslovnica

Otvorene poslovnice Privredne banke Zagreb

Trenutno radno vrijeme poslovnica potražite na interkativnoj karti
Obavijest za korisnike sefova poslovnice Oktogon

Zbog snažnog potresa koji  je pogodio Zagreb i oštećenja koja je pretrpjela i naša Poslovnica Oktogon, pristup prostoru poslovnice te pretincima sa sefovima bio je privremeno onemogućen klijentima. Obavještavamo vas kako su nastala oštećenja većim dijelom otklonjena te postupno omogućavamo, uz prethodne najave klijenata na kontakt adrese navedene u nastavku, pristup prostoru s pretincima sefova, dok pristup prostoru same poslovnice i nadalje nije moguć sve dok se potpuno ne saniraju posljedice potresa.

Dogovor oko termina pristupa pretincu sefa u Poslovnici Oktogon moguć je slanjem e-maila na sefovi.poslovnica.oktogon@pbz.hr ili pozivom na brojeve telefona 01/63-62365 ili 01/63-62565.

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.